Managed hosting door True

Vision Solutions aast op HP- en IBM-partners

 

Vision Solutions, leverancier van onder meer technologie voor datareplicatiesoftware voor high availability en disaster recovery, heeft de overname van Double-Take Software afgerond. Tijdens de Storage Expo in Utrecht zei Vision Solutions hierdoor meer HP- en IBM-partners te kunnen bedienen.

Double-Take Software levert dataprotectie en recovery, datareplicatie en applicatiebeschikbaarheid voor vooral Microsoft Exchange, SQL en SharePoint. Vision Solutions ontwikkelt high availability, disaster recovery en system management-oplossingen voor de IBM Power Systems. Merken in het portfolio van Vision Solutions zijn naast Double-Take Software onder andere Mimix en iTera. ‘Deze zijn gericht op IBM-serveromgevingen zoals IBM i en AIX. PST en Iptor zijn IBM-partners die dit combineren. Vision Solutions wil meer IBM-partners aan boord die de Mimix en iTera verkopen', aldus Peter Doens, sales manager Vision Solutions Benelux.

Andere datareplicatie- en back-upsoftware van Vision Solutions is weer gericht op Windows en Linux. Doens: ‘Zo wordt er steeds meer software van Vison Solutions gecombineerd met Microsoft Hyper-V. Onze Double-Take-software voor back-up in combinatie met Hyper V concurreert tegen VMware SRM. Verder bedient distributeur ETC HP-resellers met de oem-software van Vision Solutions; ‘storage mirroring'.'

Tijdens Storage Expo demonstreerde het bedrijf de nieuwste release van zijn Double-Take suite, Double-Take 5.2.2. Deze omvat Double-Take Availability, Double-Take Move en Double-Take RecoverNow (voormalig Double-Take Backup). ‘De aanvullingen op de suite maken het gemakkelijker voor gebruikers om hun systemen te migreren, beschermen en herstellen in allerlei omgevingen, en vooral diegene waar virtualisatie ingezet wordt', aldus Doens.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3620690). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.