Managed hosting door True

De iPhone als gigantisch tafelblad

 

Table Connect for iPhone heet het product waarmee je een iPhone op een tafelgroot scherm kunt bedienen... tenzij het een hoax is natuurlijk, aldus het Belgische Data News.

Het tafelblad van de Table Connect for iPhone is een 58-inch (147 cm) full HD capacitief multitouch scherm dat toegang biedt tot alle apps en bestanden op een Apple iPhone. Met de standaard dockingkabel verbind je de Apple iPhone met de tafel. De Table Connect werkt met iOS4 (iPhone 4 en iPhone 3Gs) en je dient de iPhone wel te ‘jailbreaken'.

Als je de speciale Table Connect App opstart, kun je vrijwel meteen alle apps en bestanden op je iPhone gebruiken op het gigantische tafelblad, net zoals je dat op je Apple smartphone doet, met inbegrip van multitouch. Het is niet minder dan 'multitouch on steroids' volgens het Table Connect blog, waar je ook de werktekeningen kunt bekijken. Die zien er zo simpel uit dat we ons bijna niet kunnen voorstellen dat de iPhone-tafel ooit voorbij het stadium van een mockup raakt. De video moet echter bewijzen dat er al een volledig werkend prototype is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3620634). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.