Managed hosting door True

Motiv opent een tweede kantoor in IJsselstein

 

Motiv, leverancier van ict-oplossingen, heeft op 1 november een tweede kantoor in IJsselstein in gebruik genomen. Het nieuwe kantoor ligt op een goede zichtlocatie langs de A2 en biedt ruim 700 vierkante meter aan kantoorruimte. Medewerkers van Motiv die gespecialiseerd zijn in applicatieontwikkeling (AO), Motiv Service Oorganisatie (MSO), project management en Consultancy gaan hun werk verrichten vanuit het nieuwe kantoor. De commerciële afdeling en de administratieve ondersteuning blijven, net als het maandelijkse Motiv Café, in het kantoor 'De Uitspanning' aan de Poortdijk.

Motiv heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Het aantal ict-projecten nam toe, zowel in omvang als in aantal. Daarnaast groeit de Service Organisatie al jaren met meer dan 40 procent. Dit is te danken aan een aanzienlijke toename van het aantal serviceovereenkomsten (SLA's) en aan het succes van de Motiv managed security-diensten (security as a service). De beschikbare werkruimte in De Uitspanning heeft hierdoor zijn limiet bereikt. Daarom is er een passende locatie gevonden die voldoende ruimte biedt om verdere groei te faciliteren. Het nieuwe kantoor, dat door de medewerkers al ‘De Inspanning' wordt genoemd, voldoet aan alle gestelde eisen. Het streven is dat over enkele jaren alle teams weer verenigd worden in een nieuw kantoor.

Ton Mooren, directeur van Motiv, is enthousiast over de nieuwe locatie: "Ons team is de afgelopen tijd zo snel gegroeid dat we onvermijdelijk op zoek moesten naar een nieuw kantoor. ‘De Inspanning' wordt de locatie waar onze medewerkers zich kunnen concentreren op het leveren van de beste service voor onze klanten en op de uitvoering van innovatieve projecten. De ‘Uitspanning' blijft wel het gezicht van Motiv, want op deze unieke locatie voelen we ons al 12 jaar lang met trots thuis."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3619834). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.