Managed hosting door True

ICT Automatisering zoekt nog geen nieuwe ceo

 

Automatiseerder ICT Automatisering heeft geen haast met de zoektocht naar een nieuwe directeur. De voormalige voorzitter van de raad van commissarissen, Carlo D'Agnolo, blijft voorlopig aan als directeur. Hij vervangt Bram Schot, die het bedrijf verliet na een verschil van mening met de raad van commissarissen. D'Agnolo wil niets kwijt over het conflict met Schot.

Schot vertrok, zoals dat heet 'na een verschil van inzicht met de raad van commissarissen over het te voeren beleid'. D'Agnolo vindt het niet relevant om die situatie toe te lichten. Volgens de nieuwe directeur is er bovendien geen verband met het vertrek van operationeel directeur Hans Oberg, die begin 2010 om dezelfde redenen als Schot het bedrijf verliet.

D'Agnolo: 'ik ga vooral luisteren wat er speelt in het bedrijf. Ik zal een voorstelronde doen bij de leidinggevenden van de bedrijfsonderdelen en me inwerken in het bedrijf.' Volgens de nieuwe directeur is het een taak van de raad van commissarissen om te beslissen of en op welke termijn er een nieuwe directeur moet komen. Maar daar is nu nog niets over bekend.

D'Agnolo leidde voorheen zelf die raad van commissarissen maar die taak is overgenomen door Ben Kostwinder, die al commissaris was bij het bedrijf.


Helft Duitse personeel weg
Volgens D'Agnolo heeft het vertrek van Schot niets te maken met de leegloop van personeel bij de Duitse vestiging van het bedrijf. Daar vertrok ongeveer de helft van de 125 medewerkers, naar verluidt naar het bedrijf van een oud-directeur. ICT Automatisering benoemde in Duitsland nieuw managementteam. D'Agnolo wil niet op de situatie ingaan omdat het volgens hem niet relevant is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3615115). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.