Managed hosting door True

Avnet eerste RSA managed services distributeur

 

Avnet wordt de eerste RSA managed services distributeur voor SecureID en enVision.

RSA heeft Avnet benoemd tot MSSP (managed security services provider) van SecurID en enVision. het bedrijf is daarmee de eerste distributeur met de MSSP-status die resellers whitelabel RSA managed security-oplossingen aanbiedt voor authenticatie en logmanagement. Het MSSP-aanbod is een aanvulling op het portfolio van RSA-oplossingen dat Avnet reeds voert.

Binnen het MSSP-programma biedt Avnet managed authenticatie, managed SIEM (security information & event management) en Secure Anywhere (secure remote access)-oplossingen aan. Voor de eindgebruikers betekent dit dat ze altijd en overal beveiligd toegang krijgen tot de juiste informatie. Resellers kunnen deze diensten nu onder hun eigen naam in de markt zetten tegen een vast bedrag per maand per gebruiker. Daarbij biedt dit model de reseller interessante marges. Avnet beheert de oplossing en houdt deze 24x7 in de gaten.

"De managed security services van RSA vormen een waardevolle aanvulling op ons portfolio", aldus Marcel Elberse, business unit manager networking & security bij Avnet. "Kleinere organisaties kunnen nu vaak geen gebruik maken van hoogwaardige security-oplossingen. Onze resellers kunnen nu ook deze organisaties bedienen met technologie van RSA, beheerd door ons."

MSSP-partners krijgen toegang tot de managed security services van RSA en kunnen deze onder eigen label aanbieden aan de markt. Naast de security oplossingen biedt RSA zijn klanten onder het MSSP-label een uitgebreid pakket aan services, waaronder security consulting en professional services. Op 3 en 4 november staan RSA en Avnet op InfoSecurity in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3614569). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.