Managed hosting door True

CloudAvenue opent zijn deuren

 

Op 1 oktober heeft CloudAvenue zijn deuren geopend. Het bedrijf levert specialistische kennis rondom cloud- en on-demand computing voor grote tot middelgrote bedrijven.

CloudAvenue helpt organisaties cloud- en on-demand computing zo goed mogelijk toe te passen door de interne infrastructuur te optimaliseren. "Middelgrote ondernemingen zijn zich bewust van de noodzaak van cloud computing, maar weten vaak onvoldoende hoe zij dit intern kunnen toepassen. Wij helpen klanten de juiste keuzes te maken, waarbij de huidige infrastructuur, veiligheidseisen en architectuur centraal staan", aldus managing partner Martijn van Zoeren.

Het team van CloudAvenue bestaat uit diverse specialisten die de afgelopen jaren actief zijn geweest in de markt van managed services en cloud computing. Ze hebben uiteenlopende implementaties en integraties begeleid en bundelen deze kennis nu.

Ervaring en kennis staan centraal, zegt managing consultant Johan-Willem Hesseling: "We kennen de do's & dont's en weten hoe de oplossing voor eindklanten is te vereenvoudigen om een concrete en succesvolle implementatie te kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben onze consultants een goed overzicht van het huidige en toekomstige aanbod van cloud-producten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3587377). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.