Managed hosting door True

Copaco exclusief distributeur Sharp Benelux

 

Sharp Benelux heeft Copaco Nederland aangesteld als enige distributeur in Nederland voor haar projectoren, monitoren, large displays en accessoires.

Copaco verwacht dat projectoren en plasmaschermen steeds meer onderdeel uit zullen gaan maken van de ICT-infrastructuur en dat deze zullen integreren binnen het netwerk. ’Dit biedt grote mogelijkheden voor de ICT-reseller,’ aldus Fred Gerritse, directeur van Copaco Nederland: ’Projectoren zullen daarom in de toekomst een steeds belangrijkere rol spelen in ons assortiment van Copaco Nederland.’ Marktonderzoek dat in opdracht van Sharp werd uitgevoerd, wijst erop dat het ICT kanaal een ’significante rol’ zal gaan spelen, met name als het gaat om zogenaamde Ultra-Portable projectoren. Copaco Nederland was voor de leverancier de ’logische keuze’ omdat de distributeur en haar resellers zich op de midden- en high-end marktsegmenten richten.   p.zeebregts@channelweb.nl  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3582). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.