Managed hosting door True

Toshiba Tec voegt retaildivisies samen

 

Toshiba Tec, een point of sale (pos) specialist, voegt zijn retaildivisies in BeLux en Nederland samen. Partners en retailers profiteren met de nieuwe organisatie van een Benelux-brede kennisdeling en een uniforme aanpak en strategie, aldus Toshiba Tec. Dries De Beul is als Business Unit Manager Retail Benelux verantwoordelijk voor de nieuwe divisie

De Nederlandse retailorganisatie van Toshiba Tec was voorheen een juridisch onafhankelijke bedrijfseenheid en is eerder dit jaar geïntegreerd in de branchestructuur van Toshiba TEC Europe. Nu bundelt de retailtak van Nederland zijn krachten met die van België en Luxemburg. Op deze manier brengen ze hun competenties samen. Toshiba Tec Retail is zo in staat zijn huidige klanten te voorzien van een completere dienstverlening en een breder productassortiment. Naast de bestaande focus op winkelautomatisering voor fast moving consumer goods komt de nadruk in Nederland nu ook te liggen op het versterken en verder uitbouwen van het indirecte kanaal. Door extra technische-, logistieke- en marketingondersteuning vanuit België zal de Nederlandse vestiging van Toshiba Tec Retail zijn activiteiten verder uitbreiden in met name de non-food- en de horecasectoren. Tegelijkertijd zullen ook bestaande klanten profiteren van deze krachtenbundeling.

Silvio Arzini is in de nieuwe organisatiestructuur benoemd tot channel manager Nederland voor Toshiba Tec Retail. Hij wordt verantwoordelijk voor de consolidatie en versterking van de marktpositie van Toshiba Tec in het indirecte kanaal. Hij heeft in de afgelopen zeven jaar uitgebreide kennis opgedaan van het channel-landschap in retailautomatisering, onder andere bij NCR.

Jean Paul Lardenoye is benoemd tot sales manager Nederland Fast Moving Goods. Hij is het primaire commerciële aanspreekpunt en zal zich vooral gaan richten op het consolideren en versterken van de positie van Toshiba Tec als leverancier van innovatieve totaaloplossingen voor supermarkten en andere fast moving consumer goods georiënteerde winkelformules.

Gerard Pruijn verruilt zijn functie van sales directeur Toshiba Tec Nederland sinds augustus van dit jaar voor die van Europees directeur business development. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het strategische leiderschap en verdere uitbouw van Toshiba Tec's corporate strategie naar de belangrijkste internationale retailers in de EMEA-regio.
Business Unit Manager Retail Benelux Dries De Beul: "Wij zijn erg verheugd dat we deze organisatieslag hebben kunnen maken. Door deze krachtenbundeling kunnen we de gehele Benelux-markt nog beter bedienen en onze positie hier verder uitbouwen. Uiteindelijk bieden we onze huidige en toekomstige klanten een optimalere dienstverlening."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3575593). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.