Managed hosting door True

Yes Telecom neemt afscheid van Televak Centers

 

Yes Telecom uit Leiden maakt bekend dat zij per 1 januari 2011 een einde aan de samenwerking met distributeur Televak Centers maakt. De directie van Televak is hier gisteren van op de hoogte gesteld. Voor dealers die zijn aangesloten bij Televak Centers, die vanochtend ook zijn ingelicht, betekent dit geenszins dat zij geen Yes producten en diensten meer kunnen aanbieden. Dealers die eerder via Televak bediend moesten worden, kunnen nu rechtstreeks bij Yes Telecom terecht.

Dit meldt Yes Telecom in een persbericht: 'Het besluit zorgt ervoor dat dealers die voorheen via Televak hun simkaarten aansloten, voortaan rechtstreeks gebruik kunnen maken van alle door Yes Telecom aangeboden tools en het gehele portfolio van diensten en services. Vanaf nu kunnen dealers tevens direct met Yes Telecom communiceren over o.a. jaarafspraken, spaarprogramma's, incentives, Co-ad, vergoedingen en zullen dealers direct door Yes Telecom blijvend geïnformeerd worden. Yes Telecom is ervan overtuigd dat zij het bedoelde dealerkanaal beter kan bedienen op een manier die beter past bij de filosofie van het bedrijf en van de dealer zelf.'

Hans Peters, Sales Manager Yes Telecom, legt de nieuwe stappen nader uit: "Dit is een besluit dat je niet over één nacht ijs neemt. Wij hadden graag gezien dat wij geen reden hadden om dit te doen, maar wij zijn tot het inzicht gekomen dat het voor Yes Telecom en haar dealers op deze manier beter zaken doen is. Wij vinden het belangrijk te melden dat Yes Telecom in geen geval de samenwerking met distributeurs in zijn algemeenheid uit de weg gaat. Televak en Yes Telecom zijn van mening dat er teveel energie nodig was, met te weinig resultaat als gevolg. Tevens denken wij dat focus niet alleen voor ons, maar ook voor Televak belangrijk is."

Dsnelle groei van Yes Telecom is voor een groot deel het gevolg van focus; zowel op dealers, als de zakelijk markt. Als zelfstandig onderdeel van KPN wil Yes Telecom het succes en de groei als zakelijke mobiele provider krachtig voortzetten, zo luidt het persbericht. "Wij willen dat dealers hier optimaal gebruik van kunnen maken", zegt Frank Caris, lid van de directie van Yes Telecom.

Om een vloeiende overgang te faciliteren zullen alle Televak dealers op verzoek een (tijdelijk) individueel dealercontract aangeboden krijgen. Account Managers van Yes Telecom zullen de dealers bezoeken voor een gesprek over een eventueel definitief dealercontract.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3572532). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.