Managed hosting door True

4IP en Frontline Systems vormen alliantie

 

4IP, specialist in high-end ip-oplossingen, gaat samenwerken met Frontline Systems. De twee vormen samen naar eigen zeggen een 'communicatiefront'.

Frontline, een Nederlands bedrijf in de telecommunicatie- en contactcenterbranche, was op zoek naar een partner voor het verzorgen van netwerk audits. Deze moeten inzicht bieden in de kwaliteit van het datanetwerk van zijn klanten voor een goede integratie van zijn communicatie-oplossingen. De keuze viel op 4IP, een specialist op het gebied van alle zaken die spelen in en rond netwerken.

Peter Bazelmans, directeur van 4IP: 'Voor ons betekent de samenwerking een waardevolle aanvulling op het gebied van unified communications. Dat is een speerpunt binnen ons bedrijf, waarop we ons de komende jaren willen richten. Hierbij willen we gebruikmaken van partners die veel ervaring hebben op het gebied van uc. Deze overeenkomst sluit mooi aan op deze ambitie.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3562894). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.