Managed hosting door True

Canalys Channels Forum trekt meer deelnemers

 

Het jaarlijkse Canalys Channels forum, dat dit jaar tussen 5 en 7 oktober wordt gehouden in Barcelona, heeft een recordaantal deelnemers getrokken. Vanuit Nederland zijn er enkele tientallen deelnemers aanwezig op de conferentie.

Ruim 700 leveranciers, distributeurs en resellers zijn in het Arts Hotel samengekomen om te luisteren waar de kansen in het kanaal liggen en om met elkaar te netwerken. Er zijn ruim 1500 one-to-one meetings gepland.

Vanuit Nederland zijn managers en directieleden van onder andere Tech Data, Ingram Micro, HP, Centralpoint, FlexVirtual, PQR en Scholten Awater aanwezig. 

De keynotes werden afgetrapt door HP en AMD. Mark Hurd stond als openingsspreker in de planning, maar dat ging uiteraard niet door. AMD stuurde ceo Dirk Meyer. Het evenement wordt verder gesteund door IBM, HP, Juniper, Brocade, iomega, APC, Gateway, Hitachi, Lenovo, McAfee, Trend Micro, Xerox en Samsung.

CRN is voor Nederland exclusief mediapartner van het Canalys Channels Forum en doet verslag van het evenement via www.crn.nl en www.channelweb.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3555356). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.