Managed hosting door True

Sedicom sluit distributieovereenkomst met Sampo

 

Sedicom Europe en Sampo Technology hebben per 1 september een overeenkomst gesloten voor de distributie van Sampo-beeldschermen.

‘Wij hebben met de keuze voor Sampo een strategische stap gezet naar de completering van ons aanbod van een volledige thin client werkplek,’ aldus Adri van Doorn, channel manager Benelux. Van Doorn, die veel ervaring opdeed met beeldschermdistributie bij Olorin, maakt duidelijk dat Sedicom een sterke focus op thin clients behoudt. ‘Hoewel het onze intentie is beeldschermen als aanvulling op ons bestaande portfolio aan te bieden, zien wij de producten van Sampo wel degelijk als zelfstandige productlijn.’

Ook Sampo zet met de distributieovereenkomst een strategische stap. ‘Sampo is altijd op zoek naar partnerrelaties voor de lange termijn,’ meldt Alex Huang, senior manager bij Sampo Technology. ‘De frisse atmosfeer en het enthousiasme van Sedicom laat zien dat zij vertrouwen hebben in een gerenommeerd bedrijf als Sampo, zij staan klaar om onze kwaliteitsproducten in de markt te zetten.’

Met deze ontwikkeling stelt Sedicom de resellers in staat de gehele desktopaanschaf bij ééen enkele distributeur neer te leggen, maar ook als individueel product is Sampo uitermate geschikt als alternatief voor de bekende merken. ‘Door het wederzijdse enthousiasme hebben we een groot vertrouwen in de potentie van deze nieuwe samenwerking,’ sluit Van Doorn af.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/355500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.