Managed hosting door True

EMC stelt twee nieuwe managers aan

 

EMC, leverancier van netwerken voor informatieopslag, heeft twee nieuwe managers aangetrokken: Eelco Kalff en Maarten-Jan van der Marel.

Kalff is benoemd tot districtsmanager, Van der Marel gaat invulling geven aan de functie van practice manager. Deze nieuwe functie is een gevolg van de versnelde groei van EMC Nederland.

Eelco Kalff (42 jaar) neemt de taken over die Frans Rahms eerder naast zijn functie als country manager uitvoerde. Kalff krijgt als districtsmanager de verantwoordelijkheid voor de omzet binnen de key-accounts. Ook gaat hij het bestaande relatienetwerk uitbouwen en het salesteam aansturen. Dit team bestaat uit zes salesmedewerkers en vijf pre-salesmedewerkers. ‘Ik ga me focussen op een planmatige aanpak bij onze key-accounts en de ontwikkeling van potentiële key-accounts, wat moet leiden tot een optimale en langdurige relatie als trusted advisor op het gebied van datamanagement bij de top bedrijven in Nederland,’ aldus Kalff. Hij werkte eerder als business unit manager systems & solutions bij Thijssen IT (nu Kender Thijssen) en was vanaf 1998 in dienst bij Sun Microsystems, eerst als sales unit manager en de laatste twee jaar als sales operations manager.

Maarten-Jan van der Marel (41) is als practice manager verantwoordelijk voor de business-unit pre-sales van de Technology Solutions Group (TSG). Samen met een team van veertien medewerkers gaat hij klanten helpen bij het ontwerpen van de juiste oplossingen. Ook zal hij de benodigde knowhow en vaardigheden van de TSG-medewerkers op peil houden en verder ontwikkelen. Bovendien heeft hij de operationele verantwoordelijkheid voor het aansturen van de pre-sales. ‘Ik zie het als mijn belangrijkste uitdaging om de omzet op het vlak van alle hoogwaardige producten en diensten van EMC te vergroten,’ aldus Van der Marel. Voor zijn aanstelling bij EMC werkte hij op Europees niveau als business development manager defense in EMEA voor Silicon Graphics (SGI).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/355464). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.