Managed hosting door True

Veel topsprekers Canalys-kanaalconferentie Barcelona

 

Er zijn veel topsprekers en andere gegadigden aanwezig op de Canalys-kanaalconferentie in Barcelona, die van 5 tot en met 7 oktober plaatsvindt. CRN Nederland is mediapartner en doet verslag.

De Canalys-kanaalconferentie is gericht op alle spelers in de ict-vakhandel: leveranciers, distributeurs en resellers. Er zijn inmiddels honderden deelnemers. Daar horen ze van topsprekers de laatste trends en ontwikkelingen die impact hebben op hun business. Ook kunnen ze met elkaar in discussiëren en netwerken. Distributeurs die als event partners meedoen aan de conferentie zijn onder andere Tech Data, Magirus, Also, Actebis, Bell Micro, Esprinet, Westcoast en Ingram Micro. Leveranciers die meedoen zijn onder andere IBM, Brocade, HP, AMD, APC, Gateway, Juniper, Lenovo en Trend Micro. CRN Nederland is mediapartner en doet verslag van het evenement.

Aan het evenement doen maximaal 1000 deelnemers mee. Resellers kunnen contact opnemen met bovengenoemde distributeurs of direct contact zoeken met Canalys. Steve Brazier, directeur van Canalys, belooft dat het een interessante bijeenkomst wordt voor resellers, waar ze kennis kunnen opdoen en met managers van distributeurs en leveranciers kunnen praten.
Thema van de conferentie is 'Prepare to switch on'. Hierbij adviseert Canalys de ict-vakhandel over mogelijkheden tot verdere groei en investeringen in het tijdperk van de postrecessie.

De Canalys Channel Conference vindt plaats in Hotel Arts Barcelona in Spanje, van 5 tot en met 7 oktober. Naast alle zakelijke sessies is er ook een entertainmentprogramma met een galadiner aan het strand van Barcelona.

Op Candefero (www.candefero.com), de online channel community, kunnen deelnemers voor, tijdens en na het evenement hun meningen, presentaties en content online zetten. Meer informatie: www.canalyschannelsforum.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3532077). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.