Managed hosting door True

Clean Tech Partner Program Autodesk in trek

 

Autodesk, leverancier van 3D-ontwerpsoftware, maakte onlangs bekend dat steeds meer bedrijven deelnemen aan het Clean Tech Partner Program dat het bedrijf eerder dit jaar in Europa geïntroduceerd heeft.

Door deelname aan het Autodesk Clean Tech Partner Program kunnen start-ups die zich bezighouden met schone technologieën de beschikking krijgen over Digital Prototyping-software, waaronder Autodesk Inventor 2011. Met deze software kunnen ze hun producten ontwerpen, visualiseren en simuleren voordat ze daadwerkelijk gebouwd zijn. Dit zou zorgen vooor een kortere time-to-market en snellere innovaties.

Ook de resellers zien een toename in het aantal deelnemende bedrijven. Dietmar Schug van reseller Man and Machine: 'We zien dat steeds meer bedrijven benieuwd zijn naar de mogelijkheden die het Clean Tech-programma biedt om met digital prototyping software hun doelen sneller en beter te realiseren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3514047). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.