Managed hosting door True

Cordys en Getronics ontwikkelen cloud-platform

 

Getronics, leverancier van ict-diensten, en Cordys, leverancier van software voor verbetering van bedrijfsprocessen, gaan samen cloudservices leveren. Getronics combineert zijn hostingdiensten met een nieuwe cloudoplossing gebaseerd op de Cordys Process Factory.

De nieuwe oplossing van Getronics en Cordys bestaat uit een platform met cloudservices voor de Europese markt en biedt organisaties, ongeacht type of omvang, de mogelijkheid om bestaande interne bedrijfssystemen te combineren met processen en applicaties die worden aangeboden via internet. Het platform zal als openbare en als particuliere cloud-oplossing beschikbaar komen.


Mashup-applicaties
Cordys Process Factory is een internetplatform om bedrijfsapplicaties te bouwen. Met dit cloud-platform kunnen gebruikers, ontwikkelaars, onafhankelijke softwareleveranciers en Getronics-partners procesgestuurde applicaties ontwikkelen die vervolgens kunnen worden aangeboden en vermarkt in de nieuwe cloud-oplossing. Deze mashup-applicaties bieden klanten gebruiksklare ad hoc-applicaties in een 100 procent web-gebaseerde omgeving zonder dat er ontwikkelprojecten of kapitaalinvesteringen voor nodig zijn, beweren beide partijen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3513124). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.