Managed hosting door True

BAS organiseert dealer-event

 

Op 20 september start BAS met een nieuw concept, genaamd Showtime@BAS. Het betreft een dealer-event bedoeld voor alle BAS Group-klanten.

BAS organiseert het event in eigen huis. Het heeft een permanent karaker. Het hele jaar door zullen de belangrijkste ict-fabrikanten met een permanente opstelling klanten up-to-date houden met de nieuwste producten en relevante informatie. De speciale Showtime@BAS-dagen zullen vier keer per jaar plaatsvinden.

Tijdens de kick-off op 20 september zullen in ieder geval de volgende fabrikanten aanwezig zijn: Microsoft, ASUS, Dell, Icidu, Samsung, XFX Force, LG, OCZ, Sitecom, Iiyama, Logitech, QNAP, Sandisk, Targus, Coolermaster, Thecus, Verbatim, ION, Trust, Thermaltake en MP. Deze fabrikanten showen hun nieuwste producten. Voor de fabrikanten is dit een mogelijkheid om uit eerste hand feedback te krijgen over wat er leeft op de winkelvloer. Voor de klanten is er, naast veel informatie en rechtstreeks contact met de belangrijkste fabrikanten, gedurende het hele event direct voordeel te behalen door speciale aanbiedingen van de fabrikanten.

Op de afsluitende barbecue vindt een Showtime-veiling plaats waarbij honderden producten worden geveild onder de bezoekers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3509995). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.