Managed hosting door True

Kender Thijssen neemt ict Arla Foods in beheer

 

Zuivelfabrikant Arla Foods heeft na de verhuizing van zijn ict de complete verantwoordelijkheid ervoor neergelegd bij totaalleverancier Kender Thijssen uit Veenendaal.

Na de fusie tussen Friesland Foods en Campina is Friesland Foods Fresh in Nijkerk in mei 2009 overgenomen door Arla Foods. Door deze overname heeft Arla Foods de bestaande ict-functionaliteit afgesplitst en deze in een nieuw op te zetten en eigen ict-omgeving onder moeten brengen. Voor de realisatie van deze nieuwe ict-omgeving levert Kender Thijssen ict infrastructuur als capaciteit naar behoefte inclusief het beheer van werkplekken en een servicedesk voor eindgebruikers.

Ict-beheerder Kender Thijssen heeft ook het ontwerp, de implementatie en de migratie van de ict voor de nieuwe organisatie van Arla Foods uitgevoerd. De totale dienstverlening (lan & security, wan-verbindingen van datacenter naar locaties, gevirtualiseerde serveromgeving en storage & back-up oplossing) omvatte de ontkoppeling en deels fysieke verhuizing van de bestaande ict-omgeving en de inrichting van een nieuwe en flexibele datacenterinfrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3495840). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.