Managed hosting door True

Fast Lane in Cisco's Learning Partner Lounge

 

Fast Lane, wereldwijde aanbieder van geautoriseerde Cisco-, NetApp- en VMware-trainingen, neemt deel aan een nieuw programma in het Cisco Learning Network (CLN): het Learning Partner Lounge-programma.

Fast Lane is uitgenodigd deel te nemen aan het Learning Partner Lounge-programma als waardering voor zijn eerdere bijdrage aan het Cisco Learning Network.

Learning Partner Lounges zijn speciaal voor geautoriseerde Cisco Learning Partners ontworpen communities binnen het Learning Network, waar partners zowel technisch als promotioneel materiaal beschikbaar kunnen stellen.

Ann Marcus, community manager voor het Cisco Learning Network: "Fast Lane heeft hard gewerkt om zijn Lounge in te richten en was in de pilotfase de eerste Learning Partner die de Lounge lanceerde. In de Fast Lane Lounge zijn video's en links naar technisch materiaal te vinden, evenals informatie over producten, services en binnenkort startende trainingen. De Lounge is reeds bezocht door geïnteresseerde CLN-leden, maar ook door andere Learning Partners die de Fast Lane Lounge als voorbeeld gebruiken tijdens het opzetten van hun eigen Lounge."

Het Cisco Learning Network is een Web 2.0-community, bedoeld voor zowel ervaren als startende it-professionals, waarmee de fabrikant wereldwijd de ontwikkeling van technisch talent stimuleert. Binnen het Learning Network kunnen professionals over de hele wereld samenwerken door documenten te delen, open forumdiscussies en het uitwisselen van ideeën in een besloten omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3488149). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.