Managed hosting door True

VCD en mYuice leveren BI-toevoeging op SAP

 

Deal

De Nederlandse SAP-dienstverleners VCD Business Intelligence en mYuice hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. De bedrijven zetten gezamenlijk business intelligence-applicaties in de markt die draaien op de bedrijfssoftware SAP Business One. Het gaat om add-on applicaties. VCD ontwikkelt de producten, levert de licenties en verzorgt de implementaties. mYuice biedt zijn klanten de oplossing aan en verzorgt de eerstelijns supportdiensten rondom de software.

Met de nieuwe BI-oplossingen moeten alle bedrijfsprestaties in één oogopslag inzichtelijk zijn en medewerkers in staat stellen zelfstandig flexibele managementrapportages te verzorgen, zonder dat zij daarvoor technische kennis van databases nodig hebben. De Business One bedrijfssoftware van SAP is gericht op middelgrote en kleine bedrijven.

Volgens de bedrijven die de samenwerkingovereenkomst aankondigen vraagt de markt om betaalbare, laagdrempelige en flexibele rapportagesoftware. De nieuwe BI-oplossingen bieden volgens de leveranciers analyse- en rapportagemogelijkheden waarmee ook kleine bedrijven snel en eenvoudig stuurinformatie kunnen genereren.


Ctac
Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan een BI-applicatie die een financieel overzicht geeft aan de hand van industrie specifieke parameters.

Bij mYuice werkt ongeveer vijftig man. Het bedrijf is onderdeel van dienstverlener Ctac uit Den Bosch. VCD Business Intelligence is onderdeel van de VCD Groep. Bij de BI-divisie werken ongeveer zestig mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3487891). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.