Managed hosting door True

Doek valt voor ChannelWorld

 

Het doek is gevallen voor it-magazine ChannelWorld, een uitgave van IDG Nederland. Dit blijkt uit een mailing die is gestuurd naar relaties.

Met het opheffen van ChannelWorld komt een einde aan een tijdperk dat twaalf  jaar duurde. ChannelWorld is opgericht in 1998 (toen nog als ComputerPartner). In de mailing staat: 'ChannelWorld gaat goed, maar blijft achter bij de rest van het zakelijke portfolio van uitgever IDG Nederland. We hebben daarom besloten om de publicatie per 1 oktober te staken en onze aandacht vol te richten op het verder versnellen van de groei bij onze overige publicaties.' Verder staat er: 'Wij danken u voor uw steun, goede ideeën en eerlijke feedback over de afgelopen jaren. Maar we nemen nog geen afscheid: daarvoor is de Nederlandse ict-markt te klein en spelen bijvoorbeeld Webwereld en Computerworld een te grote rol in de markt. Daarom: tot ziens!'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3485495). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.