Managed hosting door True

Brocade opent nieuw datacenter en R&D lab

 

Storage- en netwerkleverancier Brocade heeft een nieuw state-of-the-art datacenter met laboratorium geopend in zijn nieuwe hoofdkantoor in het Californische San Jose.

De nieuwe faciliteit van Brocade verenigt flexibiliteit, energie-efficiëntie, een duurzaam ontwerp en technologische innovaties in één campus, aldus de leverancier. Het datacenter en de laboratoria voldoen aan de hoogste normen en best practices. Het vervangt de toegang en aggregatie networking layers voor een flat layer 2-netwerk, waardoor meer bandbreedte beschikbaar is en de operations worden vereenvoudigd.

Brocade consolideerde drie datacenters in de omgeving van San Jose in één faciliteit van 7000 vierkante meter. Het energieverbruik van het datacenter is volgens Brocade  met 30 procent verlaagd, waardoor de CO2-uitstoot met 4450 ton per jaar wordt gereduceerd. Door het nieuwe datacenter kon Brocade ongeveer 133 kilowatt (kW) aan apparatuur ontmantelen, een jaarlijkse besparing van 200.000 dollar, aldus Brocade. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3483606). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.