Managed hosting door True

Ordina verkoopt dienstverleningstak Integer

 

Ordina verkoopt zijn bedrijfonderdeel Integer. Dat maakt de dienstverlener bekend bij het presenteren van de halfjaarcijfers. De bedrijfstak gaat als zelfstandig ict-dienstverlener verder en de huidige directie blijft aan. Een overnamebedrag is niet bekend gemaakt, wel is bekend dat het huidige management samen met een aantal investeerders het benodigde bedrag op tafel heeft gelegd.

Bij de Integer Groep werken ongeveer 185 medewerkers. Over 2009 realiseerde de Integer Groep een omzet van 28,5 miljoen euro. In het eerste halfjaar van 2010 bedroeg de omzet 11,5 miljoen euro.

Klantportfolio
Na de verzelfstandiging blijft Integer zich als ict-dienstverlener richten op detachering van specialisten voor het uitvoeren van projecten op uitvoerend en managementniveau. De Integer Groep bestaat uit de vennootschappen Integer Noord Nederland, Integer Zuid Nederland en Integer TWO. Integer voerde onder meer opdrachten uit voor klanten als Nike, Forbo, Bose, Eneco, Heineken, Telegraaf Media Groep en Unilever.

De overname van Integer werd bekendgemaakt tijdens de presentatie van de halfjaarcijfers van Ordina. De verkoop heeft een beperkt positief effect op de nettoschuld van Ordina en wordt naar verwachting binnen enkele weken definitief afgerond.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3483550). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.