Managed hosting door True

Drukte bij reseller-evenement van Actebis

 

In samenwerking met Intel en Microsoft organiseerde Actebis Computers op 18 augustus een reseller-evenement. Dit vond plaats op het Efteling Golfpark, waar naast twee presentaties ook een buffet was georganiseerd voor de aanwezige resellers.

Actebis organiseert geregeld reseller-evenementen, waar klanten naast een buffet en borrel meer informatie krijgen over bijvoorbeeld een product. Dit evenement was georganiseerd rond de server-producten van zowel Microsoft als Intel. Robert Paunović, business unit manager software bij Actebis, vond het een geslaagde avond: "Reseller-evenementen zijn belangrijk voor ons omdat ze bijdragen aan het persoonlijke contact en passen bij onze rol als focusdistributeur. Doordat de evenementen exclusief zijn, hebben we voor iedere klant wel even tijd."

Presentaties Microsoft en Intel
Erik de Bondt van Microsoft hield een luchtige presentatie over alle mogelijkheden van Windows Server 2008 en Small Business Server. De unique selling points en features waren daar een belangrijk onderdeel van. Als aanvulling op dit verhaal vertelden Kris Rodolf en Wim Nagels over de Intel Xeon-processors en serversystemen. Zij hadden ook diverse servers bij zich om aan de resellers te tonen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3478469). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.