Managed hosting door True

Kender Thijssen laat groei zien in 2010

 

Ict-infrastructuurbedrijf Kender Thijssen heeft over het eerste halfjaar van 2010 meer winst en meer omzet geboekt dan in dezelfde periode een jaar geleden. De EBITDA steeg met ruim 73 procent naar iets meer dan 2,2 miljoen euro. De omzet steeg van 18,4 miljoen euro naar 19 miljoen euro.

Alle activiteiten van Kender Thijssen droegen bij aan de omzet- en winststijging. De groei is het sterkst op het gebied van outsourcing en projecten, door het sluiten van een aantal nieuwe outsourcingcontracten en het verhogen van de tevredenheid en daarmee het behoud van alle bestaande outsourcingklanten. Marco Lesmeister, algemeen directeur: “Het eerste halfjaar hebben we onze klanten betere kwaliteit kunnen leveren tegen lagere kosten. De klanttevredenheid is omhoog gegaan ten opzichte van voorgaande jaren en onze omzet in outsourcing en projecten is gestegen. Ik ben daar zeer tevreden over. Zowel kleine als middelgrote bedrijven van 10-1500 medewerkers zoeken steeds vaker een ict-dienstverlener die qua omvang goed bij ze past. Onze orderportefeuille is goed gevuld en voor de tweede helft van 2010 verwachten we de stijgende lijn te continueren.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3463539). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.