Managed hosting door True

Ict-detacheerder gaat door als dienstverlener

 

Handen schudden

Ict-detacheringsbureau Ventus gaat door als dienstverlener. Opdrachtgevers zouden niet meer op zoek zijn naar mankracht, maar vragen vooral naar een ict'er die een oplossing bedenkt voor een specifiek probleem. Het bedrijf gaat zich onder andere richten op het vergroten van de effectiviteit van opdrachtgevers.

De dienstverlener doet dat onder andere met managementmodel INK (Instituut Nederlandse Kwaliteit). Commercieel directeur Hendrik Wester: 'We kijken hoe we de gehele productiviteit en effectiviteit kunnen verbeteren, zowel voor de organisatie in het algemeen als voor afzonderlijke afdelingen.' Eerder dit jaar startte Ventus al met het managen van bedrijfsprocessen van bijvoorbeeld uitbestedingsprojecten.

Kop en staart
Wester hoopt met de transitie beter te kunnen voldoen aan de vraag van opdrachtgevers. 'Zij zeggen nu 'breng mij een oplossing' in plaats van 'doe mij een mannetje'', aldus de directeur. 'Ze zetten opdrachten uit die een kop en een staart hebben.'

Ventus werd in 1998 opgericht. Het bedrijf heeft zestig mensen in dienst en vestigingen in Heerenveen en Rijswijk. De dienstverlener werkt naast de ict-branche ook voor de financiële sector.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3460252). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.