Managed hosting door True

HP-baas Mark Hurd had omgang met actrice

 

Er is meer bekend over de marketingmedewerkster met wie Mark Hurd, de afgetreden ceo van HP, een persoonlijke relatie had. Het gaat om Jodie Fisher, die naast verkoopster ook het beroep actrice op haar 'CV' heeft staan. Met name in reality TV en softporno.

De 50-jarige Jodie Fisher werkte voor films en tv-series zoals softe erotische films en 'Age of Love' op televisiezender NBC. Daar was ze een van de 'Cougars', dames van 40+ die een klik probeerden te vinden met jonge mannen, de 'Kittens'. Ze probeerde in dit programma onder andere tennisspeler Mark Philippoussis aan de haak de slaan. 

In 2009 speelde ze als bardame in het tv-programma 'Easy Rider: The Ride Back.' Er zijn diverse video's en trailers over haar online te zien. In de jaren negentig speelde ze in 'softcore adult films' zoals "Sheer Passion," "Body of Influence," en "Intimate Obsession." Op YouTube zijn diverse filmpjes te zien van de goed geconserveerde Fisher. Ook zijn kritische video's te zien waarin ze wordt omschreven als een golddigger.

Jodie Fisher, een gescheiden moeder met een zoon van 8, is volgens haar huidige 'CV' verder werkzaam als 'vice-president' bij een makelaar. Jodie Fisher komt uit Dallas, Texas. De studeerde op de Texas Tech University. Ze gebruikt voor haar werkzaamheden ook de naam Jodie Coady en Jodie Codie-Fisher. 

Fisher heeft in een verklaring gezegd dat het niet haar bedoeling is geweest dat Mark Hurd HP zou moeten verlaten. Fisher benadrukt dat de relatie puur zakelijk was. Ze werkte voor Hurd als marketingmedewerkster op diverse locaties in Amerikaanse steden. Daar kreeg ze ongeveer 5000 dollar per opdracht. Hurd zou in die periode voor 20.000 dollar niet correct hebben gedeclareerd. Het ging hierbij om onkostennota's voor reizen, diners en hotelovernachtingen om die ‘professionele zakenrelatie' te onderhouden.

Hurd heeft de zaak met Fisher geschikt en heeft inmiddels aangeboden om het gedeclareerde bedrag aan HP terug te betalen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3460058). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.