Managed hosting door True

Symantec vereenvoudigt small business-specialisatie

 

Symantec vereenvoudigt voor zijn resellers de small business-specialisatie. Daarvoor zijn enkele verbeteringen doorgevoerd. Het is de bedoeling dat meer resellers zich nu certificeren voor deze specialisatie. Dit meldt de Belgische IT Reseller, die sprak met Ian Walker, enterprise distribution & smb bij Symantec.

Nieuw is de Small Business Margin Builder, een online verkoopregistratiesysteem waarmee Small Business Specialization-partners op bepaalde transacties betere marges krijgen.

De technische ondersteuning is ook uitgebreid. Resellers kunnen nu onder andere 24 uur per dag gratis bellen met de technische helpdesk.

Small business-partners krijgen verder 50 gratis licenties van diverse mkb-producten voor eigen gebruik, waardoor ze de klanten beter kunnen voorlichten.

Met de Campaign Creator krijgen de resellers een tool ter beschikking waarmee ze zelf e-mailcampagnes kunnen ontwikkelen om potentiële klanten te bereiken. Daarnaast is er een marketing-helpdesk die de mkb-strategie ondersteunt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3454483). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.