Managed hosting door True

Ex-ico Bol.com partner bij netwerkclub Qhuba

 

Oud-ict-directeur Willem van Groenland van webwinkel Bol.com is partner geworden bij Qhuba. Dat is een netwerkorganisatie van voormalige cio's en financieel directeuren die organisaties helpen bij het implementeren van hun strategie. Van Groenland won in 2008 de Computable Award voor Cio van het Jaar. In juli 2009 nam hij afscheid bij Bol.com. Sindsdien voerde hij enkele interimopdrachten uit, zoals voor energieleverancier Essent.

Bij Qhuba richt Van Groenland zich op de ontwikkeling van de onderwerpen e-commerce en agile development. Dat zijn thema's waarin hij bij zijn vorige functies veel ervaring opdeed. 'Het netwerk van Qhuba levert mij de ideale sparringpartners', zegt hij. Hij verwacht voor zijn opdrachtgevers snel een team met de juiste kennis te kunnen samenstellen.


Cio van het Jaar
In 2008 riep Computable Van Groenland uit tot Cio van het Jaar. Hij kreeg deze nominatie voor zijn werk bij Bol.com. Onder zijn leiding ontwikkelde de webwinkel in eigen beheer een nieuw platform met een ordersysteem, productendatabase en klantenservicesysteem. De systemen zijn op innovatieve wijze aan elkaar gekoppeld waardoor bedrijf en klanten gemakkelijk en snel inzicht krijgen in prijzen, beschikbaarheid en levertijden van de producten.

Qhuba werd opgericht in 2007 en telt dertig partners. Zij ondersteunen bedrijven bij de implementatie van hun strategieën. Het portfolio van het bedrijf is gecentreerd rond de onderwerpen ict, financiën, personeelszaken (HR) en algemeen management. Onder de klanten van Qhuba zijn Telfort, Corus, TNO, Maxeda, Fortis, Alliander, Nuon, Capgemini, Getronics, Comsoft, Heijmans en IPSoft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3453882). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.