Managed hosting door True

Spaarprogramma 'Summer Madness' bij Ingram Micro

 

Op 19 juli 2010 start de Summer Madness zomeractie bij Ingram Micro. 17 Leveranciers participeren in het spaarprogramma, waarbij resellers punten verzamelen om luxe cadeaus te verdienen.

De actie loopt t/m 5 september 2010. Voor het spaarprogramma is een speciale website ingericht: http://www.ingrammicro-summermadness.nl/. "De Summer Madness campagne was in 2009 een groot succes met louter positieve reacties van klanten. Deze vorm van beloning wordt zeer gewaardeerd, mede door het feit dat men op elk moment van de dag keuze heeft uit het brede scala aan cadeaus. Ik ben dan ook erg blij dat we onze klanten dit programma ook dit jaar weer aan kunnen bieden", aldus Stefan Duijndam, general sales manager bij Ingram Micro.

Participerende leveranciers in de Summer Madness campagne zijn: Acer, Antec, Case Logic, Cisco, Epson, Ergotron, HP, Intel, Kensington, Kodak, Linksys, NETGEAR, NewStar, Philips, Targus, Toshiba en Trend Micro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3431460). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.