Managed hosting door True

Business Partners moeten IBM meer omzet bezorgen

 

IBM Business Partners krijgen een grote rol om IBM meer omzet te helpen bezorgen. Komende vijf jaar moet er 20 miljard dollar omzetgroei via de partners worden bewerkstelligd.

Dit zegt IBM's Global Business Partners General Manager Rich Hume in een gesprek met de Amerikaanse CRN. Partners zijn nu goed voor 30 miljard dollar in 2010 maar dat moet 50 miljard dollar in 2015 worden. De groei wordt verwacht in vier markten: emerging growth markets, het Smarter Planet initiatief, business analytics en cloud computing. De channel wordt gezien als strategisch voorfront en IBM steunt hen onder andere met cloud resources voor de partnerorganisatie.

IBM belooft ook hoge marges voor partners. Het verdient zelf ook hoge marges, bijvoorbeeld in groeimarkten zoals China, software en diensten rond het Smarter Planet initiatief, business analytics en cloud computing.

IBM wil verder ook groeien met overnames en de komende vijf jaar voor 20 miljard dollar aan bedrijven overnemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3431238). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.