Managed hosting door True

Distributeur Devil AG opent kantoor in Benelux

 

Vanaf feden is de Duitse distributeur Devil AG actief met een kantoor voor de Benelux. Het kantoor is gevestigd in het Belgische Boom, vlakbij Antwerpen. Het kantoor wordt voor Devil AG geleid door Bob Veldhof.

De 33-jarige Veldhof heeft meer dan 15 jaar ervaring in de IT-Distributie binnen de Benelux en beschikt over veel ervaring met verkoop en-marketing activiteiten voor internationale distributeurs en fabrikanten. "De aantrekkelijke portefeuille en uitstekende logistiek van Devil AG bieden dealers een reeel alternatief voor nog een extra distributeur in de Benelux. We zien een zeer goede mogelijkheid om in de Benelux stap voor stap een verkoopkanaal op te bouwen en ons zeer goed in de markt te profileren", verklaart Bob Veldhof, Benelux manager voor Devil AG.

Met de start van dit saleskantoor krijgen handelaren in Belgie, Nederland en Luxemburg de mogelijkheid een zeer aantrekkelijk portfolio aan te kopen bestaande uit 8000 topproducten van 150 merken, aldus Devil.

In Duitsland is Devil AG de distributeur met de snelste logistiek. Tal van awards en onderscheidingen voor logistiek, distributie-expertise en een van de succesvolste distributie concepten onderschrijven dit. En daarvan kunnen vanaf heden ook de Benelux vakhandelaren en systeembouwers van meeprofiteren. De orders worden rechstreeks vanuit het warehouse in Braunschweig de volgende dag bij de klant geleverd.

Contact Devil AG in Benelux:
Bob Veldhof
Velodroomstraat 135
2850 Boom Belgium
Office telephone and fax:+3238779291
Mobil:+32474139289
bob.veldhof@devil.de
www.devil.de

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3430772). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.