Managed hosting door True

ETC start programma voor hardwareaccessoires

 

ETC, de distributeur uit Bodegraven, presenteert het nieuwe Powerplay-programma.

Dit programma is speciaal samengesteld voor de reseller die hardwareaccessoires verkoopt. Door omzet te draaien op de peripherals spaart de reseller punten, Powies genaamd. Deze Powies zijn tot en met 31 maart 2011 in te wisselen voor sportieve en gezonde prijzen.

ETC heeft een speciale site ingericht voor de reseller. Hier zal 'Liza' de klant dagelijks op de hoogte houden van het aantal gespaarde punten. Tevens ziet men de laatste actieproducten en nieuwtjes over de verschillende merken op deze site. Business unit manager Björn van der Wal zegt dat hierbij wordt samengewerkt met Belkin, CaseLogic, Dane-Elec, Freecom, GP Batteries, Intronics, Kensington, Kingston, Newstar en Targus. "Voor iedere reseller zijn dit ideale up-sell producten en heeft men de kans binnen het partnerprogramma te sparen voor cadeaus. Daarnaast bieden wij als ETC het one-stop-shopping concept aan dat onze klant helpt aan extra marge."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3412977). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.