Managed hosting door True

Victor Beerkens commercieel directeur Compricon

 

Victor Beerkens is onlangs aangesteld als commercieel directeur van distributeur Compricon uit Helmond.

Compricon introduceerde vorig jaar Compricon Solutions, oplossingen voor ip-infrastructuren, bekabeling, networking/security en ip-applicaties. Als vervolg hierop stelt de distributeur ook een nieuwe commercieel directeur aan, Victor Beerkens.

De distributeur zegt zich in de toekomst meer te willen onderscheiden als 'service integrator'. Het bedrijf wil gespecialiseerde, technische servicepartijen bij elkaar brengen om totaaloplossingen mogelijk te maken. Om dit te bereiken heeft het bedrijf Beerkens aangesteld. Hij heeft twintig jaar ervaring in commerciële managementfuncties bij onder meer Philips, Ericsson, Avaya en Ordina.

"Beerkens gaat er samen met het bestaande team en onze partners voor zorgen dat we in de gekozen richting verder groeien", aldus Frank de Vries, eigenaar en algemeen directeur van Compricon. "Hij heeft de ervaring, de capaciteiten en het netwerk om ons bedrijf voort te stuwen binnen de it-, telecom- en installatiebranche."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3411776). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.