Managed hosting door True

Axians opent nieuwe vestiging in Veghel

 

Netwerkdienstverlener Axians opent een tweede vestiging in Veghel. Daar komen elf oud-medewerkers van Itvise, een onderdeel van het failliete AAC Cosmos, te zitten. Dit team, onder leiding van Hans Mekking, heeft kennis van serverstorage. Volgens Axians-directeur Rob Wennekendonk is die kennis een goede toevoeging op het huidige portfolio van de dienstverlener.

‘Onze organisatie was al lange tijd aan het kijken naar uitbreiding', zegt Wennekendonk. ‘De kennis van de elf oud-medewerkers van Itvise sluit aan op onze expertise. Zij beschikken over kennis van server storage. Dat past goed bij onze netwerkkennis.' Mekking verzamelde tien collega's en benaderde bedrijven met de vraag of zij interesse hadden in dit team. De elf medewerkers vestigen zich in het Veghelse pand van Actemium, een zusterbedrijf van de netwerkdienstverlener.

Hub
De nieuwe vestiging zal voorlopig alleen uit de elf medewerkers bestaan, zegt de directeur. ‘Natuurlijk kunnen onze medewerkers die in het zuiden wonen hier ook werken. Je kunt het zien als een hub in het zuiden.' Vooralsnog zullen de oud-AAC Cosmos-medewerkers vooral hun bestaande relaties benaderen. ‘Ze kunnen dan ook ons huidige portfolio bij deze klanten voor het voetlicht brengen. Dan kan groei heel snel gaan', zegt Wennekendonk.

‘De opening van een nieuw kantoor is voor het bedrijf een geweldige kans om de relatie met onze klanten in Brabant en Limburg te versterken', zegt de directeur.

Failliet
De holdingmaatschappij Borghoudt, waartoe dienstverlener AAC Cosmos behoorde, ging begin juni 2010 failliet. De werkmaatschappij Itvise kon niet langer aan zijn betalingsverplichtingen voldoen. Volgens commercieel directeur Jack Rijks had de dienstverlener zelf geen gebrek aan orders. ‘De orderportefeuille is goed gevuld. Alleen de financiering is een probleem.' Technisch dienstverlener Unica nam uiteindelijk de activiteiten van AAC Cosmos over.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3411585). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.