Managed hosting door True

Tinn en Main steken geld in Vision Waves

 

The Informal Investors Network (Tinn Capital) en Main Capital participeren in Vision Waves. Dit bedrijf uit Zeist levert managementondersteunende oplossingen. Het kapitaal wordt gebruikt voor verdere groei, onder andere door een internationaal partnernetwerk uit te bouwen. Om hoeveel geld het gaat, is niet bekendgemaakt. De twee investeringsmaatschappijen krijgen in ruil voor de financiële injectie elk een minderheidsbelang.

Vision Waves is sinds 2000 actief als leverancier van managementondersteunende oplossingen. Het bedrijf, waar een kleine 35 mensen werken, spreekt zelf van 'een geïntegreerd controle- en managementsysteem dat strategie met de uitvoering verbindt'. Met dit Vision Waves Delta-product kunnen managers in complexe omgevingen zicht houden op bedrijfsprocessen, prestaties, compliance-processen en risicofactoren en eventueel actie ondernemen om bij te sturen.

De software is vooral bedoeld voor internationaal handelende bedrijven. Met het extra kapitaal van Tinn en Main Capital wil Vision Waves zijn partnernetwerk in de wereld uitbouwen. Daarmee kan ook de groei van het bedrijf worden versneld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3410891). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.