Managed hosting door True

HP en VMware leveren geïntegreerde oplossing

 

HP en VMware kondigen geïntegreerde opslag, desktop- en connectivity-oplossingen aan. Deze oplossingen helpen klanten bij het implementeren van virtualisatieoplossingen in een converged infrastructure framework en bij het transformeren van hun datacenters om cloud computing mogelijk te maken.

Beide bedrijven bieden VMware vSphere Essentials Plus gecombineerd met de HP P4000 Virtual SAN Appliance (VSA) voor virtuele infrastructuren. De HP P4000 is een software san die VMware Ready is gecertificeerd. Het nieuwe geïntegreerde product vormt een aanvulling op de 'always-on' it van VMware voor het mkb met hoog beschikbare opslag van HP. Het biedt back-up en recovery met gedeelde opslagcapaciteiten om het mkb op weg te helpen naar cloud-gebaseerde it-diensten.

De nieuwe HP StorageWorks Enterprise Virtual Array (EVA) Cluster, gecertificeerd voor VMware vSphere, is een geïntegreerde oplossing die bestaat uit meerdere EVA's en die de verschillende 'eilanden' van opslag moet opheffen. Met het EVA Cluster kunnen klanten één resource pool beheren met een capaciteit van maximaal twee petabyte (PB) en bijna 2000 drives.

Virtuele desktopreferentiearchitectuur 
Verder wordt er de converged infrastructure referentiearchitectuur voor VMware View aangeboden. Deze maakt gebruik van de nieuwe HP P4800 BladeSystem SAN. Deze modulaire server-, opslag- en netwerkarchitectuur is schaalbaar tot duizenden virtuele desktops.

HP Virtual Connect is  gecertificeerd voor VMware vSphere. De nieuwe HP Virtual Connect FlexFabric-module is geoptimaliseerd voor de virtualisatie van netwerken. Het biedt schaalbaarheid voor maximaal vier keer meer virtuele machines per blade.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3404528). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.