Managed hosting door True

Copaco geeft nieuw resellermagazine uit

 

Copaco Nederland heeft een nieuw magazine ontwikkeld dat deze week naar alle resellers wordt verstuurd. De Copaco.nl is een nieuwe formule die iedere twee maanden in vogelvlucht alle belangrijke productgroepen en oplossingen behandelt.

Naast unieke acties, nieuws en een trainingskalender worden ook nieuwe online functionaliteiten en toepassingen besproken die het bestelgemak van de reseller verhogen.

De webshop en e-mailmarketing nemen als communicatie-instrument een steeds belangrijkere plaats in bij de reseller. Voor veel product- en prijsinformatie wordt internet geraadpleegd. Het is dan ook een grote uitdaging om een magazine goed aan te laten sluiten op de vele voordelen van de webshop. "Met de Copaco.nl kan een reseller zich snel een indruk vormen van het aanbod aan producten en oplossingen dat Copaco levert. Met het magazine in de hand maken we de reseller wegwijs hoe men op internet verder geholpen kan worden bij het maken van de juiste keuzes", aldus Stasiu Teunissen, hoofd marketing en communicatie bij Copaco Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3393336). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.