Managed hosting door True

Iwan Kuijpers volgt Jos Reijers op bij Copaco

 

Na een carrière van bijna 40 jaar trad Jos Reijers (63) op 14 juni terug als bestuursvoorzitter van Copaco. Hij wordt opgevolgd door Iwan Kuijpers.

Iwan Kuijpers (37), de huidige algemeen directeur van Copaco Nederland en opvolger van Jos Reijers, is al ruim tien jaar werkzaam bij Copaco Nederland, waarvan sinds 2006 als algemeen directeur. Deze functie zal hij combineren met het voorzitterschap van de raad van bestuur.

Jos Reijers begon zijn loopbaan in 1971 toen hij, samen met zijn broer Vincent, de kantoorboekhandel van zijn vader overnam. In 1980 werd de eerste computer verkocht en na meerdere overnames ontwikkelde Copaco zich tot distributeur van ict-producten en -oplossingen in de Benelux en Frankrijk.

"Mijn doel was om Copaco uit te bouwen tot een complete ict-leverancier en hier zijn we samen met onze medewerkers denk ik wel in geslaagd. Er staat nu een prachtig bedrijf met bijna 400 medewerkers. We vertegenwoordigen alle topmerken op ons gebied en ik heb er het volste vertrouwen in dat mijn opvolger Iwan Kuijpers op dezelfde voet - of nog beter! - doorgaat. Hij draait inmiddels ook al meer dan tien jaar mee in ons bedrijf!", aldus Reijers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3390947). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Beide heren gefeliciteerd met deze keuze.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.