Managed hosting door True

KPN neemt deel winkels t for telecom over

 

KPN neemt een deel van de winkels van t for telecom van eigenaar Dexcom over. Er verdwijnen honderden banen. Mededingingsautoriteit NMa moet de overname nog goedkeuren.

Dexcom gaat honderd t for telecom winkels voor eind 2010 sluiten en zich meer richten op zijn Dixons- en Dynabyte-winkels. Reden voor sluiting zijn het niet halen van omzet- en winstdoeleinden, zo meldt Telecompaper. 

52 t for telecom winkels gaan naar KPN. De vestigingen worden omgebouwd tot winkels van KPN, Telfort en Hi. De telecomreus wil hiermee dichter bij de klant staan. Er moet nog bekeken worden wat er met de 36 franchise-vestigingen van t for telecom gaat gebeuren nu Dexcom deze niet meer ondersteunt.

De sluiting van de winkels heeft een directe impact op 380 winkelmedewerkers. Op het kantoor van Dexcom Retail in 's-Hertogenbosch wordt het aantal medewerkers teruggebracht van 215 naar ongeveer 165.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3389588). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.