Managed hosting door True

Eerste paal nieuw hoofdkantoor IS Interned Services

 

Onlangs is de eerste paal geslagen van het nieuwe pand van ict-dienstverlener IS Interned Services. Het energiezuinige kantoorgebouw dat bij het station van Purmerend gebouwd wordt, zal naar verwachting in maart 2011 opgeleverd worden.

IS Interned Services verhuist omdat de huidige vestigingen, ook in Purmerend, de groei van het bedrijf niet meer kunnen herbergen.  In het nieuwe hoofdkantoor van IS Interned Services is een bewuste keuze voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid gemaakt. Het gehele pand zal met koude- en warmteopslag op temperatuur gehouden worden: 's zomers gekoeld dankzij koud grondwater en bij kouder weer verwarmd door de warmte die onder de grond wordt opgeslagen. Verder zal veel gebruik gemaakt worden van indirecte verlichting. Ook in de twee datacenters gebruikt het bedrijf groene stroom uit duurzame bronnen.

IS Interned Services is in korte tijd snel gegroeid. Nog dit jaar werden zestien nieuwe medewerkers aangenomen en daarmee komt het totale medewerkers aantal uit op bijna 100. Daarmee is de huisvestingsgrens van de huidige twee kantoorpanden bereikt. Het nieuwe pand is berekend op 160 werkplekken. Behalve met de toegenomen ruimte voor groei is directeur en oprichter van IS Interned Services Arjan Steevels ook blij dat alle medewerkers vanaf volgend jaar weer vanuit één vestiging werken. "De afgelopen tijd hebben we noodgedwongen vanuit verschillende vestigingen geopereerd. In het nieuwe pand zitten we allemaal weer bij elkaar en dat is goed voor de onderlinge samenwerking en de interne afstemming. Voor onze klanten is dat ook een prettiger situatie: de efficiency en ik verwacht daardoor ook de klanttevredenheid zullen omhoog gaan."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3389534). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.