Managed hosting door True

Decos en LearningGuide Solutions sluiten overeenkomst

 

Decos heeft een partnerscia gesloten met LearningGuide Solutions. De nieuwe elektronische leeromgeving die LearningGuide Solutions ontwikkelt, stelt klanten van Decos in staat om eindgebruikers op de werkplek extra ondersteuning te bieden bij het gebruik van Decos.

De LearningGuide voor Decos combineert de applicatiefunctionaliteit van Decos met de procesrichtlijnen van de klant. Medewerkers leren zo vanuit hun eigen context gebruik te maken van de Decos-oplossingen voor het zaakgericht werken en informatiebeheer. De LearningGuide voor Decos zal vanaf eind juli beschikbaar zijn.

De LearningGuide voor Decos beschrijft niet alleen de mogelijkheden van Decos D5, maar biedt de eindgebruiker ook informatie die specifiek is toegespitst op de eigen werkprocessen. Dit voorkomt dat hij met vragen een beroep moet doen op de helpdesk of eventueel aanvullende training dient te volgen.

"De samenwerking met Decos stelt ons in staat om onze productlijn voor lokale overheden te verrijken", stelt Charles Giesen, business development manager bij LearningGuide Solutions. "Binnen de lokale overheid maken veel organisaties al gebruik van onze LearningGuides, bijvoorbeeld voor Microsoft Office en SharePoint. Decos is een belangrijke speler op het gebied van informatiebeheer en daarom zien we dit als een zeer waardevolle toevoeging op ons portfolio."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3388152). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.