Managed hosting door True

Nieuw hoofdkantoor Exact officieel geopend

 

Het nieuwe hoofdkantoor van bedrijfssoftwareleverancier Exact uit Delft is 10 juni 2010 officieel geopend. Illusionist Hans Klok verrichte samen met burgermeester Bas Verkerk de openingshandeling. Het gebouw biedt onderdak aan 475 medewerkers. Het personeel is sinds 26 april 2010 verhuisd naar de nieuwe vestiging. Het gebouw staat pal aan de snelweg A13. Dat moet de leverancier zichtbaar maken.

Het nieuwe pand ligt op de Science Port Holland, een locatie grenzend aan de campus van de Technische Universiteit (TU) Delft. Daar staat het nu nog in open terrein, maar de omgeving wordt de komende jaren volgebouwd met andere technische bedrijven.

Het door Re:d design uit Warmond ontwikkelde pand heeft een totale oppervlakte van 10.874 vierkante meter. Het gebouw bestaat uit twee kantoorvleugels die met elkaar verbonden zijn via een middengedeelte. Het atrium, het centrum van het gebouw, biedt zicht op drie 'cockpits'. In die ruimten zijn de managementteams van het dagelijks bestuur, de internationale en de Nederlandse organisatie ondergebracht.

Transparantie is het codewoord. De filosofie is zo in het bouwwerk doorgedrongen dat medewerkers via de managementvloer op de eigen afdeling komen. Alleen bij uitzondering zoeken de managers gesloten ruimten op, maar in principe besturen ze hun bedrijf vanaf een soort keukentafel, een lang bureau waaraan collega's kunnen aanschuiven.

In het atrium zelf staan tafels en ronde banken. Er kan worden gegeten en vergaderd in dezelfde ruimte. Een glazen pui zorgt voor veel daglicht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3387809). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.