Managed hosting door True

Syntens kiest nieuwe hardwarepartners

 

Syntens heeft een raamovereenkomst gesloten met B+P Computersystems, Nobel en Issue Information Technology voor het leveren van hardware en bijbehorende software. Hieronder vallen onder meer servers, opslagsystemen, desktops en notebooks. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met de mogelijkheid van verlenging met maximaal twee keer één jaar. Syntens, opgericht door het ministerie van Economische Zaken, helpt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met innovatieprojecten.

Syntens heeft een landelijk dekkend netwerk van ruim tweehonderdvijftig adviseurs, verdeeld over vijftien vestigingen. Voor de hardware en bijhorende softwarediensten zijn na een aanbesteding Van den Berg & Peters (B&P) Computersystems uit Ede, Issue Information Technology uit Rotterdam en Nobel uit Den Bosch als mantelpartners aangetrokken.

De adviesorganisatie heeft nog een aanbesteding uitgeschreven voor de levering van wan/ethernet- diensten en internettoegangsdiensten voor een aantal kantoren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3384615). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.