Managed hosting door True

iTricity behaalt cloud-certificaat

 

iTricity heeft het ISO27001-certificaat voor zijn cloud computing-diensten behaald.

Onlangs kende de BSI (British Standards Institute) dit internationale kwaliteitskeurmerk voor informatiebeveiliging toe aan iTricity. ISO27001 is het hoogst haalbare veiligheidscertificaat volgens de Code van Informatiebeveiliging.

Deze ISO-certificering is niet de eerste die iTricity (voorheen GlidePath) behaald heeft. Het haalde vijf jaar geleden al het ISO27001-certificaat voor beheerprocessen. Ceo Robert Rosier meldt trots: "Wij hebben hard gewerkt om volledig compliant te zijn met de internationale standaarden op gebied van informatiebeveiliging en dat heeft geresulteerd in deze certificering. Het is een prestatie van ons hele team. Met dit tweede certificaat is nu de gehele keten afgedekt. We zijn de eerste provider binnen de Europese markt met dit certificaat de hele breedte van het cloud computing-portfolio".

De twee certificaten samen behelzen de gehele itil-beheerorganisatie, de monitoring, de event correlatie, het ticketing systeem, het document management systeem en ook het design van de cloud infrastructuur en de daarbij behorende provisioning processen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3380495). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.