Managed hosting door True

Imtech scoort order voor EK voetbal 2012

 

Imtech heeft wederom een order verworven voor de technologie in een stadion voor het EK Voetbal 2012 in Polen. Na eerdere orders voor een groot deel van de techniek in het Poolse Nationale Stadion in Warschau en de Poolse PGE Baltic Arena in Gdansk, is nu ook opdracht ontvangen voor alle technische oplossingen in het nieuw te bouwen stadion in Wroclaw. Deze nieuwe opdracht heeft een waarde van circa 18 miljoen euro.

René van der Bruggen, ceo Imtech, zegt door de combinatie van elektrotechniek, ict en werktuigbouw en een sterke positie in Polen omvangrijke orders voor het EK Voetbal 2012 binnen te halen. Zijn bedrijf is nu verantwoordelijk voor de technologie in de drie belangrijkste stadions voor het EK. 'We verzorgen tevens de duurzame technologie in het nieuw te bouwen Olympische stadion in Londen en de hightech brandbeveiliging in het nieuw te realiseren nationale voetbalstadion van Zweden, de Swedbank Arena in Stockholm. Stap voor stap ontwikkelt Imtech zich tot een toonaangevende technologiepartner voor stadions en arena's in heel Europa.'

Stadion Wroclaw
Oorspronkelijk ging de organisatie uit van renovatie van het oude Olympische stadion in Wroclaw, maar na een efficiency-afweging is uiteindelijk besloten een nieuw stadion met een capaciteit van bijna 44.000 zitplaatsen te realiseren. In het stadion worden diverse groepswedstrijden van het EK Voetbal 2012 gespeeld. Imtech is verantwoordelijk voor de energievoorzieningen, de klimaatbeheersing, de ventilatie, de verwarming, het sanitair en de brandveiligheid, de complete stroomvoorziening (hoog-, midden- en laagspanning), alle elektrotechnische oplossingen, de hightech meet- en regeltechnologie en de volledige ict-infrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3378976). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.