Managed hosting door True

CRN met Microsoft-partners naar WPC 2010

 

Meer dan 225 Nederlandse Microsoft-partners hebben zich ingeschreven voor de jaarlijkse Microsoft Wordwide Partner (WPC) summit die dit jaar wordt gehouden in Washington DC. Daar worden ze bijgepraat over cloud computing, business modellen en het partnerprogramma Microsoft Partner Network (MPN). CRN Nederland is er ook bij.

De teller stond ruim een week geleden al op meer dan 271 inschrijvingen vanuit Nederland, waarvan 225 partners. Dat aantal loopt inmiddels op. De Nederlandse partners verblijven bijna een week in de hoofdstad van de Verenigde Staten. Zondag 11 juli is er een golfdag voor partners, kan er naar de finale van het WK 2010 worden gekeken en is er een welkomstreceptie. Vanaf maandag 12 juli tot vrijdag 16 juli zijn er keynotes van Micosoft-executives en allerlei sessies.

Ceo Steve Ballmer en kanaalbaas Allison Watson zullen de partners vertellen over de plannen rond cloud computing en aanverwante producten en diensten die door partners kunnen worden verkocht. Volgens Microsoft kunnen alle partners verdienen aan cloud computing. De softwareleverancier zal zijn propositie nader uitleggen en zegt zijn partners te ondersteunen in de concurrentie tegen partijen zoals VMware, Cisco, Oracle, Salesforce.com, Google en IBM.

Er zijn sessies over nieuwe ontwikkelingen rond het partnerprogramma Microsoft Partner Network (MPN). In totaal zijn er 400 sessies waarvan 300 'level-style' met Micosoft-experts. Er zijn ook seperate sessies voor sales en voor marketing-specialisten.

De redactie van CRN en Computable is tussen 11 en 17 juli aanwezig op Microsoft WPC 2010 en doet online verslag.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3376107). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.