Managed hosting door True

Virtual Affairs krijgt prijs voor Heineken.nl

 

Tijdens de feestelijke avond in de Koepelkerk te Amsterdam heeft Virtual Affairs de Dutch Interactive Awards 2010 in ontvangst genomen voor de inzending www.heineken.nl als 'best brand' website. Virtual Affairs is één van de partners die bijdroeg aan de realisatie van deze site.

De Award staat voor het beste Nederlandse interactieve internetproject van het afgelopen jaar met aandacht voor strategie, design en bouw. Met deze Awards willen Emerce en PIBN het beste werk van Nederlandse interactieve bureaus in de schijnwerpers zetten.

Heineken.nl is het online touch point van Heineken. De website is geheel vernieuwd en aangevuld met het nieuwe loyaliteitsprogramma van Heineken. Dit programma is erop gericht om de relatie en interactie tussen Heineken en zijn consumenten te verdiepen. In het loyaliteitsprogramma staat uitgaan centraal. Heineken biedt via de website voordeel, voorrang en voorrecht op het gebied van uitgaan, sport en muziek. Gratis naar concerten, een speciale vip-behandeling, jezelf op de gastenlijst zetten, etc.

Virtual Affairs werkt onder andere voor Ditzo, New York Pizza, ING en Univé.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3371766). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.