Managed hosting door True

Infotheek kleurt oranje

 

Infotheek ICT Diensten uit Leiden heeft zin in het WK voetbal in Zuid-Afrika. Het pand, de auto's, de medewerkers; alles staat in het teken van het WK onder het motto 'Infotheek groet Oranje'. Tijdens de actie krijgen klanten bezoek van de Infotheek Chicks.

In Leiden is het hoofdkantoor van Infotheek helemaal in het Oranje ingepakt. Op metershoge doeken is van grote afstand te zien hoe werknemers van Infotheek de bal naar elkaar schieten. Om het geheel af te maken is er ook een opblaasbare trofee van zes meter hoog op het dak geplaatst. Algemeen directeur Duco van Leenen zegt: "Zoals wel vaker met dit soort acties begon dit idee als een grapje. Toen iedereen er echter zo enthousiast over werd, besloten we om hier werk van te maken. Hierop voortbordurend pakten we ook elf van onze bedrijfsauto's aan. Die zijn nu fel oranje bestickerd."

De 'twaalfde man' wordt gevormd door de vrachtwagen van Infotheek die het hele land doorrijdt. "Deze vrachtwagen is letterlijk een mobiele kopie van ons oranje pand," lacht Duco van Leenen.

Daarnaast heeft Infotheek speciale acties voor klanten, relaties en geïnteresseerden. Met een online spel kunnen er elke week prijzen gewonnen worden, zoals een lcd-televisie. Er is ook een WK pool waarbij een reis naar het land van de WK-winnaar gewonnen kan worden.

Scoren met Infotheek Chicks
Infotheek organiseert verder een penalty shoot-out voor klanten. De afgelopen weken konden bedrijven zich hiervoor inschrijven. De voetbaldames van Infotheek dagen klanten uit om zoveel mogelijk tegen ze te scoren. Het winnende bedrijf krijgt een exclusieve lunch die verzorgd wordt door dezelfde voetbaldames.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3370991). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Leuk gedaan heren! De video is ook erg leuk gemaakt!

Leuke actie....Ik kijk uit naar de sfeerimpressie van het Voetbalchicks event...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.