Managed hosting door True

ECL wordt distributeur van Chaintech-producten

 

Distributeur ECL is per direct aangesteld als distributeur van Chaintech-producten.

De distributeur uit Hoofddorp zal zowel de moederborden en videokaarten, maar ook de digitale multimedia producten van de fabrikant opnemen. De actieve distributie zal in september starten, waarbij op de Dealer Info beurs het startsein zal worden gegeven.

Chaintech is fabrikant van moederborden en videokaarten. Al bijna 20 jaar ontwikkeld Chaintech computercomponenten voor de consumentenmarkt. In 2002 heeft Chaintech de stap gemaakt naar retail. ‘De Apogee- en Zenith-series zijn retailproducten die menigeen verbaasd doen staan’”, aldus Frédérique van der Hilst Karrewij van Chaintech Europe BV. ‘De prachtige verpakkingen misstaan in geen enkele winkel. Naast de traditionele producten zullen in de toekomst de multimedia producten steeds belangrijker worden. En dit is wat beide bedrijven bij elkaar brengt.’

ECL voorziet dagelijks een brede groep resellers van multimedia en computerproducten. ‘Met Chaintech hebben we een sterk merk toegevoegd aan ons huidige assortiment’, aldus Rene Axmacher, Inkoopmanager bij ECL. ‘Zowel op het gebied van moederborden, videokaarten en multimedia producten heeft het merk een enorme potentie bij onze klantengroep. Daarbij komt dat Chaintech ook in Nederland gevestigd is en dus zelf ervaring en kennis heeft van de Nederlandse markt. Dit heeft natuurlijk grote voordelen op het gebied van service en ondersteuning. Maar ook de communicatielijnen zijn kort en duidelijk.’ Het assortiment van Chaintech omvat naast moederborden en videokaarten ook multimedia producten. Onderdeel hiervan zijn de TV Tuner kaarten, digitale satelietontvangers en barebone systemen. Juist van deze producten hebben Chaintech en ECL hoge verwachtingen, mede door de komst van Microsoft Media Center.

Gedurende de introductiemaand zullen diverse acties rondom de Chaintech-producten worden opgezet. Zo worden onder andere dvd-films weggegeven bij aanschaf van bepaalde videokaarten en moederborden. Meer informatie over deze acties is te vinden op de website van ECL.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/336954). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.